Träning

Veberöds Tennisklubb är en ideell förening som anordnar tennisträning året runt för barn, ungdomar och vuxna.

Träningen bedrivs terminsvis och vi anordnar sommarträning på vår grusbana, samt ett tennisläger för barn. Vår- och hösttermin är träningen förlagd i vår tennishall (Hissvägen 2) med två hard court banor. Sommarträning och läger anordnas på grusbanan vid Romelevallen (Idrottsgatan 3).

Under terminstid bedrivs träning mån-ons kl 16-21.

Vår tränare heter Alexander Iberer och är före detta spelare på elitnivå. Han har tränarutbildning och har arbetat som tennistränare sedan 2010.

För all träning krävs medlemskap, se Medlem

Info om träning 2023:

Vårtermin: 16/1 – 26/5 (uppehåll v. 8 och v. 14)

Pris: Vuxna 1900kr    Barn 1400kr (barn får 25% rabatt från och med andra träningstillfället/vecka)

Sommarträning: Vecka 22-25 (preliminär tid)

Sommarläger: INSTÄLLT 2023

Hösttermin: 21/8 – 15/12

Pris: Vuxna 1900kr    Barn 1400kr (barn får 25% rabatt från och med andra träningstillfället/vecka)

Intresserad av att börja träna?

Om ni är intresserade av att börja träna tennis skickar ni ett mail till styrelsen@vtk.se. I den mån vi har lediga platser kan ni börja i en av våra träningsgrupper. Vi erbjuder 2 prova-på-tillfällen. Styrelsen ska därefter via mail meddelas senast innan tredje träningstillfället om ni avser att fortsätta eller inte.

Spelare som tilldelas träningsplats innan hälften av träningstillfällena för terminen passerat faktureras 100% av terminsavgiften.

Spelare som tilldelas träningsplats efter att hälften av träningstillfällena för terminen passerat faktureras 50% av terminsavgiften.