Julbrev

Nu har hösten kommit till Skåne och det är kul att konstatera att så många glada tennisvänner regelbundet spelar tennis i Veberöds tennishall. Här kommer en liten summering av vad som är på gång i klubben.

Familjedag 29 oktober kl 16 – 18: Tack till alla som var med. Det var en trevlig dag med bra uppslutning.
Blixtdubbel 5 november kl 16: Vi spelade blixtdubbel med Dalby, evenemanget vänder sig till vuxna och är öppet för såväl medlem som icke medlem.

Romeleåsens golfklubb har installerat ett nät på bana 2 så att man kan öva sin golfsving under vintern. Den 19 november inleds detta. Vi ser detta som ett mycket intressant samarbete där man kan kombinera golf & tennis. Stöd gärna vårt arbete att hitta fler samarbetspartners och användningsområden för tennishallen (som vi äger).

Vårterminen 2018

Grupperna på VT 2018 blir i stort sett desamma, men kolla webbsidan för mer info. På våren är det några fler träningstillfällen och därför är träningsavgiften något högre.

Vi ber er att betala in träningsavgift och medlemsavgift för vårterminen före 20 december 2017. Träningsavgift = 1200 för ungdomar och 1700 för vuxna per timme och termin. Medlemsavgift = junior 350 kr/år, senior 400 kr/år och familj 600 kr/år.

Vi fortsätter med nybörjargrupper för att locka till oss fler spelare, men snart är halltiderna på måndag – torsdag fullbokade. En positiv utmaning och vi tar gärna era synpunkter på huruvida träning på fredag är ett alternativ.

Styrelsen

Vi behöver fler som engagerar sig i styrelsen!
Kommunikation, sponsring och medlemshantering är tre områden där vi behöver förstärka, har du tid och lust att se till att tennisen i Veberöd fortsätter utvecklas och att hallen kan finnas kvar – hör av dig till oss.

T-shirt

Vi tar just nu emot beställningar av t-shirt. För endast 100 kr får du en unik t-shirt med VTKs emblem på framsidan och texten ”50 år” på baksidan. Alexander har beställningsblankett.

Styrelsen för Veberöds Tennisklubb, gm Christer Atterling