Motionsserie vårterminen 2017

Dalby och Veberöds TK bjuder härmed in till en gemensam motionsserie i tennis. Både män och kvinnor är välkomna.

Intresset får avgöra hur vi lägger upp serien i detalj men vi kommer att spela singel i max 1 timme (gameställningen efter en timme avgör vinnare, oavgjorda matcher kan förekomma). Mer exakta regler kommer.

Alla är välkomna, men vi tror att du är minst 15 år eller har spelat tennis några år. Serien spelas i en s.k. stege, vilket innebär att man utmanar den som är något högre i serien, första omgången lottas.

Det är viktigt att resultatet rapporteras till Mats Nygren så snart matchen har spelats färdigt.
Vi har olika möjligheter när det gäller tidpunkter. Antingen kan vi boka upp några tider då matcherna ska spelas, eller så lämnar vi till de som ska mötas att komma överens om och boka en lämplig tid. Vad föredrar ni?

Kostnaden blir som vanligt vid hyra av tennisbanan, d v s ca 70 kr/person/tim. Ingen annan avgift tillkommer för medlemmar i Dalby TK eller Veberöds TK.

Anmäl intresse till mats.nygren.dalby@telia.com Alternativt kan du ringa eller sms:a 0708-220187. Vi vill veta senast 10 februari om intresse finns.

DTK kör en liknande Stege varje sommar, nu tänkte vi prova om det finns intresse för en motsvarighet under inomhussäsongen. Detta är en chans att få spela lite matcher mot olika motståndare. För Dalbyspelare kanske också att upptäcka en närbelägen hall. Tänk på att det är kul att prova och fundera inte så mycket på om ditt spel duger. Du kan säkert hitta motståndare på din egen nivå.

Vid vårterminens slut koras segraren.

Välkomna !